Publisert av: Yngve Sætre | august 6, 2019

Regjeringen gjør det lettere å følge bildrømmen


Lincoln 2013

Frem til nå er det bare biler eldre enn 30 år som har vært fritatt for engangsavgift, men fra 1. juli gjelder det også for biler som er over 20 år. Dette er en gavepakke til alle bilentusiaster. Tidligere har engangsavgiften ofte satt en stopper for å importere drømmebilen, men nå blir det en etterlengtet endring på det.

Det er lite sannsynlig at bilene som importeres som følge av denne endringen blir bruksbiler. Dette er hobbybiler som brukes i begrenset omfang på sommerstid og som derfor ikke utgjør noen klimatrussel.

Bilkultur opptar mange, og sunn bilinteresse gir mange ungdommer et nettverk og gode holdninger til trafikk. Med dette vedtaket har regjeringen nok engang bevist at de er den beste regjeringen for bilinteresserte noensinne. Denne regjeringen tar vanlige folks interesser på alvor og gjør det lettere å følge sine drømmer – også når det gjelder bil.

Yngve Sætre, Ordførerkandidat for Elverum Høyre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: