Publisert av: Yngve Sætre | mai 13, 2018

Elverums nye perle (?)


Rådhuset 04.08.15

Sommeren nærmer seg og folk vil være i aktivitet utendørs. Hamar har et flott område på Koigen som tiltrekker seg mennesker i alle aldre, og hvor det er mulighet for en rekke ulike aktiviteter.

Elverum mangler et sentralt byområde for utendørsaktivitet og rekreasjon, men vi kan få det. I tillegg til en betydelig oppgradering av badeplassen ved Sagtjernet satses det stort på en ny aktivitetspark mellom ungdomsskolen og Glomma, som etter planen skal åpne i 2019. Her blir det blant annet rullepark, lekepark, jungelløype og volleyballbane. Den skal også brukes som læringsarena for skolene. I neste trinn planlegges det en elvepark ved Glomma med badeplass og brygge.

Et enstemmig kommunestyre står bak denne satsingen som beløper seg til 20,6 millioner kroner. Den nye aktivitetsparken vil gjøre Elverum enda mer attraktivt som bosted og oppvekststed. Dette kan bli Elverums nye perle. En unik arena for aktivitet, trivsel og rekreasjon.

Yngve Sætre, Gruppeleder i Elverum Høyre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: