Publisert av: Yngve Sætre | januar 6, 2015

Elverum AP er næringsfiendtlig


Årsmøte Hedmark Høyre 25.03.11 2Som følge av Elverum Arbeiderparti sitt budsjettvedtak økes eiendomsskatten med ca. 50 % for både privatboliger og næringseiendommer i Elverum i 2015. I tillegg innføres det parkeringsavgift i Elverum sentrum. Begge disse endringene er svært negative for lokalt næringsliv.

I Lokalavisa 30.12.14 sier leder i senterforeningen ved Kvartalet, Steinar Jensen, i klartekst at Arbeiderpartiet stikker kjepper i hjulene på sentrumshandelen i Elverum. Jeg skjønner godt hans bekymring. Butikkene i sentrum mister nå det fortrinnet de har hatt ved at parkeringen har vært gratis og godt regulert med parkeringsskiver. Når det innføres parkeringsavgift er det stor fare for at butikkene i sentrum kan miste kunder til kjøpesentrene som har gratis parkering.

Økning i eiendomsskatt og innføring av parkeringsavgift kunne vært unngått med rådmannens og Høyres forslag til effektivisering og omstilling av kommunens drift. Dette ville ikke Arbeiderpartiet være med på. For Elverum AP er det tydeligvis viktigst å beholde gamle strukturer og systemer. Regningen for dette sendes med letthet til næringsliv og vanlige folk som eier bolig i Elverum.

Med dette budsjettet viser Elverum AP at de ikke forstår at et velfungerende næringsliv danner grunnlaget for arbeidsplasser og velferd. Det er synd for Elverums innbyggere og næringsliv.

Yngve Sætre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: