Publisert av: Yngve Sætre | september 2, 2013

Skog og troverdighet


Yngve Sætre juli 2013 2 Under de rødgrønne har antall ansatte i norsk treforedlingsindustri blitt redusert med ca. 40 %. Regjeringen har hatt hele åtte år på seg til å gjøre noe for denne utsatte industrien, men har vært merkelig passive. De rødgrønne stemte til og med imot Høyres forslag om såkornfond og skogsatsing i mai.

Nå før valget kommer regjeringen på banen med skogsatsing og såkornfond. Det er i seneste laget og det gir svært liten troverdighet. I stedet for flere rødgrønne lovnader trenger vi en ny regjering med nye ideer og bedre løsninger.

Yngve Sætre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: