Publisert av: Yngve Sætre | november 25, 2012

Svar til Thomas Sveen


I et innlegg i Østlendingen 17. november skriver Arbeiderpartiets Thomas Sveen at tanken med eiendomsskatt er at de som har mest skal bidra litt mer enn de som har mindre. Her er Sveen ved et av hovedproblemene ved eiendomsskatt. Det er slett ikke sikkert at de som betaler mest i eiendomsskatt er de som har størst betalingsevne. Dette fordi eiendomsskatt er en skatt på kvadratmeter – ikke på lommebok.

Eiendomsskatten er urettferdig fordi den ikke tar hensyn til betalingsevne, og den er usosial fordi den i for stor grad rammer minstepensjonister med store boliger. Dette er viktige grunner til at Elverum Høyre har mål om å redusere og på sikt fjerne eiendomsskatten i Elverum.

Yngve Sætre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: