Publisert av: Yngve Sætre | august 5, 2012

Studiebrev fra Harvard 19/12


Boston, Cambridge, 04.08.12.

Nå er det en uke igjen av oppholdet, og eksamenslesning står på agendaen. I komparativ politikk skal vi forberede oss på fem essayer. To av de får vi på eksamen. I Corporate Governance har vi fått 17 temaer å lese spesielt på, og på eksamen får vi velge 6 spørsmål blant disse temaene. Denne måten å legge det opp på gir klare og effektive incentiver til å legge ned innsats i forberedelser. Og det er selvsagt bra.

I går var jeg på et lite informasjonsmøte på Harvard Kennedy School. De har mange spennende studier innen offentlig forvaltning, ledelse og politikk. Etter det jeg ble fortalt er det to norske studenter der for tiden.

I dag har jeg hatt et nyttig møte med den ene læreren min over Facetime. Ipad er virkelig et nyttig og lettvint verktøy som kan brukes til så mangt. Dagen har forøvrig blitt tilbragt på biblioteket. Her inne er det generelt litt for kaldt, mens ute er det litt for varmt.

Jeg legger ved et bilde av Harvard Kennedy School, som ligger ved Charles River, bare et steinkast fra campus på Harvard.

Yngve Sætre

20120804-170834.jpg

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: