Publisert av: Yngve Sætre | juni 30, 2012

Studiebrev fra Harvard 04/12


Boston, Cambridge, 30.06.12.

Nå har jeg vært her på Harvard Summer School i ganske nøyaktig en uke. Det har vært en begivenhetsrik uke preget av nye opplevelser, nye bekjentskaper, lange dager og intensiv studering.

Overgangen fra jobb og politikk til Harvard Summer School er stor. Borte er sakspapirer og daglige rutiner. Jeg har heller ikke sett TV på en uke. Men akkurat det har jeg ikke savnet.

Jeg er mye på lesesalen om dagen, men det blir jo litt tid til andre ting også. Igår gikk jeg en runde på Harvard Law School, som ligger like ved Harvard University. Det er virkelig en institusjon med historisk preg over seg. Bygningen der er formidable.

I kveld er det sosialt samvær her på Adams House med pizza, og i morgen er det igjen x antall pensumsider som skal leses.

Som noen av dere kanskje ser kan jeg nå skrive både æ, ø og å her på bloggen. Det er et resultat av at jeg har kjøpt meg en ipad. Det var helt nødvendig av hensyn til studiene. Dessuten er det noen kroner billigere enn i Norge. Så langt har den fungert bra, og det er praktisk å ha tilgang til Internett når som helst og hvor som helst på campus. Det er Wifi på universitetsområdet, og det fungerer utmerket.

Yngve Sætre

Reklame

Svar

  1. Hei Yngve
    Morsomt at du på tross av travle dager tar deg tid til å holde oss oppdatert på din spennende ‘reise’. Forstår at opplegget innfrir, og at du trives, – som forventet. Lykke til videre, og vi ser frem til neste brev.

    • Hei Erik, og takk for det! Oppholdet innfrir alle forventninger og vel så det. Om to dager er det forresten 4. Juli, og det kan bli en opplevelse. Hilsen Yngve


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: