Publisert av: Yngve Sætre | juni 2, 2012

Innlegg i kommunestyret 30.05.12 – om etablering av uteanlegg ved Terningen Arena


Ordfører!

Det er ingen tvil om at dette er et veldig interessant, men samtidig ambisiøst prosjekt. Prosjektets størrelse gjør at vi må se det i sammenheng med kommunens totale økonomi, andre lovpålagte oppgaver og andre prosjekter. Vi vet at det er høye forventninger knyttet til utvikling av både Fylkesidrettsplassen og andre idrettsanlegg i Elverum.

I en slik situasjon må vi ha litt is i magen, sette ting i en sammenheng og tenke langsiktig. Det var grunnen til at vi i formannskapet gikk inn for å si foreløpig nei til prosjektet, ta en time –  out – og lage en helhetlig plan for bruk og utvikling av idrettsanlegg i Elverum – sammen med idrettsrådet.

I ettertid har vi gjennom media fått støtte fra både forsvaret, høgskolen og idrettsrådet for denne strategien. Jeg håper derfor at hele kommunestyret kan slutte seg til dette vedtaket slik at vi kan stå sammen om dette viktige planarbeidet for idretten i Elverum.

Takk!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: