Publisert av: Yngve Sætre | februar 20, 2014

Enklere å bygge bolig


Yngve Sætre - Stortinget Den borgerlige regjeringen vil gjøre det enklere og billigere å bygge bolig. Dette for å bidra til økt boligbygging og for å holde kostnadene ved bygging nede. Forslagene er ikke ferdig utredet, men aktuelle tiltak kan være å forenkle plan og bygningsloven, fjerne søknadsplikten for enkelte tiltak og gjøre det enklere å bygge små bygg.

Disse tiltakene er meget velkomne. Slik det er nå tar det for lang tid å få godkjennelse for byggeprosjekter, og regelverket er omfattende og uoversiktlig. En forenkling av dette regelverket er positivt for både kommuner, bedrifter og folk flest.

Yngve Sætre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: