Publisert av: Yngve Sætre | juli 15, 2012

Studiebrev fra Harvard 11/12


Boston, Cambridge, 14.07.12.

En uke til er gått her på Harvard Summer School. I dag er det tre uker siden jeg kom hit, og fire uker er igjen av oppholdet. I uken som gikk hadde jeg en presentasjon og en innlevering. Etter at essayet var levert i går, ble det en tur til Boston sentrum i går ettermiddag for litt avkobling fra bøkene.

I går var egentlig første gangen jeg var nede i Boston sentrum. Det minte meg litt om Minneapolis ved første øyekast. Rent og pent og fine bygninger, med en ganske stor park sentralt plassert i sentrum.

Ellers er varmen her nesten litt i overkant om dagen. Det er ikke aircondition på rommet mitt, så der oppholder jeg meg ganske lite. Biblioteket blir derfor det naturlige valget.

Legger ved et par bilder fra Boston.

Yngve Sætre

20120714-204936.jpg

20120714-205229.jpg

Reklame

Svar

  1. Hei Yngve
    Morsomt å følge med på dine mange utfordringer, og at du som forventet takler dem helt utmerket. Jeg har hatt første dag på jobb etter ferien, og det er jo hyggelig nok i det ikke alt for fine sommerværet. Savner ikke akkurat air condition for å si det sånn. Lykke til videre.
    Hilsen Erik

  2. Hei Erik, og takk for det! Ja, jeg hører at det er dårlig vær hjemme, men vi får satse på at det blir bedre fremover! Her var det visstnok 29 grader idag, og det skal visstnok bli 35! Ellers er det nok av utfordringer her, og det trives jeg meget godt med. Lykke til på jobb fremover! Hilsen Yngve


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: