Publisert av: Yngve Sætre | september 8, 2011

En trygg kommune


Elverum Høyre ønsker at alle i Elverum skal føle trygghet i hverdagen. Det betyr at vi må ha et politi som er synlig og som er der når folk trenger dem. Vil vil jobbe for å få mer ressurser til det lokale politiet slik at ingen møter en stengt dør når de henvender seg på politistasjonen. Vi vil at kommunen, politiet, private og frivillige skal jobbe sammen for å skape et trygt lokalsamfunn for gammel og ung. Vi vil ha færre voksentomme rom, slik at bestemor med barnebarn skal kunne gå trygt når som helst og hvor som helst i Elverum.

En av de mest sentrale oppgaver for stat og kommune er å gi folk trygghet i hverdagen. Men offentlige ordninger kan aldri erstatte den tryggheten som gis mellom mennesker. Det være seg mellom venner, slektninger, naboer eller kollegaer. Det er til syvende og sist menneskene som er den aller viktigste trygghetsfaktoren i vårt samfunn.

Du kan lese mer om hva Elverum Høyre mener skal til for å få mer trygghet og flere muligheter i Elverum her.

I denne videoen utdyper Høyres leder, Erna Solberg, hvorfor trygge lokalsamfunn er så viktig for Høyre:

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: