Publisert av: Yngve Sætre | august 31, 2011

Trygge veger – trygge mennesker


Høyres visjon er at vi skal ha trygge og sikre veger – hvor ingen blir drept som følge av vegens tilstand. Høyre ønsker fortgang i vegbyggingen og mer bruk av offentlig – privat samarbeid. Vi må få klarere mål for standarden på vegene, og på eksisterende veger må bygging av midtrekkverk prioriteres. Nye biler er sikrere enn gamle og Høyre vil derfor vri avgiftene for å stimulere til sikre og miljøvennlige bilkjøp. Dessuten vil Høyre heve vrakpanten betraktelig.

Friheten til å bevege seg i trafikken innebærer også et ansvar hos den enkelte trafikant. Høyre vil at all ungdom skal få bred opplæring i trafikksikkerhet for å styrke holdninger og kunnskap. Hvert år dør over 200 mennesker på norske veger, og over 1000 blir hardt skadet. Politikerne har et stort ansvar for å gjøre noe med disse tallene – dessuten har vi alle et selvstendig ansvar som trafikanter.

Yngve Sætre

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: